Yeni dizi Castle Rock için tanıtım fragmanı yayınladı. Yayınlanan tanıtımda esrarengiz Maine kasabasının nasıl kurulduğuna dair bilgiler elde etme şansına erişiyoruz. Stephen King okuyucularının çok iyi bildiği üzere, yazarın tüm hikayelerinde gerçekleşen olaylarda, birbirlerine sürekli gönderme yapar ve bu da bazılarının aynı evrende geçtiği izlenimi okuyucuya verir.

Castle Rock, Stephen King'in kurgusal olarak yarattığı bir kasaba olan Maine'de geçmekte. Stephen King'in kaleminden olan Cujo, Needful Things, The Dead Zone, IT gibi yazdığı birçok hikaye de bu bölgede geçmektedir.

Terry O'Quinn'in sesi ile açılış yapan tanıtım, bizlere Maine kasabasının günahının tam olarak ne olduğunu aktarıyor. Dizi, King'in bilindik karakterlerinin yanında tamamen orijinal yeni karakterlere de ev sahipliği yapacak.

Diziye bu sene vizyona giren Stephen King uyarlaması IT filminde karşımıza çıkmış olan Billy Skarsgard ile Scott Glenn, Melanie Lynskey, Jane Levy ve de yine daha önce bir King uyarlamasında karşımıza çıkmış olan Sissy Spacek gibi ünlü isimler eşlik edecek.