3 Kasım Çarşamba günü boyunca Ay Terazi burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter üçgeninin olumlu etkilerinin olduğu günün büyük çoğunluğunda girişimler yapmak açısından ve özellikle uzak yerlerdeki insanlarla yapılan işlerde, aynı zamanda eğitim gibi konularda gelişmeler kaydedebiliriz. Bugün Koç burçları bugün ilişkilerden yana şanslıyken, Terazi burcu katıldığı ortamlarda dikkat çekebilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları…

KOÇ BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerden yana şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda yapacağınız görüşmeler daha kolay uzlaşmaya bağlanabilir. İş hayatınızla ilgili insanlardan yardım alabilirsiniz.

BOĞA BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde iş hayatıyla ilgili şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ilişkilerinde yardımlaşma içerisinde olabilirsiniz. İş görüşmeleri oldukça verimli geçebilir. Sorunlara odaklanıp büyütmeyin.

İKİZLER BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde iletişim trafiğiniz artarken geleceğe dair hayaller veya planlar ön planda olabilir. İyimser ve yapıcı tavrınızla öne çıkabilirsiniz. İş veya eğitim hayatınızdan yana şansın da desteğiyle bir fırsat yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne daha iyimser ve keyifli başlayabilirsiniz. İlişkiler ve hayatınızdaki insanlar sizin için ön planda olabilir. Aile ilişkilerinde paylaşımlar artabilir. İçinizi rahatlatan bir gelişme karşınıza gelebilir.

ASLAN BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde aşk ilişkileri ve partnerliklerden yana iyicil enerjiler çalışabilir. Daha uyumlu, flörtöz veya uzlaşmacı olabilirsiniz. Şansınıza güvenmek farklı alanlarda şanslarınızı arttıracaktır.

BAŞAK BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündüz saatlerinden itibaren maddi konularla ilgili bir isteğinize ulaşma şansınız artıyor. Bir süredir istediğiniz satın alımı yapabilir, harcamalar yapabilir ve ilişkilerde maddi paylaşımlarla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde etrafınızdaki insanlardan destek ve yardım görebilir, iltifatları üzerinize toplayabilir, katıldığınız ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Kalpten bir dileğinize ulaşmak daha kolay olabilir. Dilek ve dua halinde olmalı.

AKREP BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Güne erken başlayabilir ve ev içindeki, iş hayatınızdaki görevlerinizi yerine getirip, yapılacak işlerle meşgul olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kendiniz veya aile üyeleriniz için destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yediklerinize dikkat edin.

YAY BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündüz saatlerinde sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilir, ilişkilerden duygusal olarak beslenebilirsiniz. Sosyal bir gün geçirirken, katılacağınız ortamlar veya sosyal medya aracılığıyla flörtleşmeler olabilir.

OĞLAK BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde kadınlarla ilişkilerde, kadın yöneticilerle görüşmelerde daha titiz ve özenli olmalı. İş veya özel hayatınızda alınganlık ve hassasiyetiniz artabilir, onaylanma veya anlaşılma ihtiyacı duyabilirsiniz.

KOVA BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne daha neşeli ve keyifli başlayabilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı hareket edeceğiniz gün içinde hem iş hem özel hayatınıza yetişebilir ve istediğiniz, beklediğiniz koşulları var edebilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU
Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde anne ve kardeşlerle ilişkiler öne çıkabilir. Paylaşım ihtiyacı duyabilir, sevdiklerinize daha yakın olmak isteyebilirsiniz. İş hayatı ve geleceğe dair hedeflerinizle ilgili çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı işler çıkarabilirsiniz.