Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018' yarışmasının ilk ada konseyinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı yapımcı, "Gönüllüler takımı ile ilgili iki konu var. Birincisi Hakan'ın ne zaman döneceği belirsiz. Yarın öbür gün gelmeyeceği kesin, hala kontrol altında. Gamze için de yarın (bugün) net karar verilecek. Survivor'a devam edememe ihtimali çok yüksek" ifadelerini kullandı.

İKİ TAKIMA DA 2'ŞER YARIŞMACI

İki takıma da yeni yarışmacılar geleceğini vurgulayan Ilıcalı, "Bu iki arkadaşımız devam edemeyecekse sayı dengesini bozmama adına iki takıma da 2'şer yarışmacı gelecek. Kız-erkek dengesi o ana kadar elenen yarışmacılara göre olacak. Birleşmeye kadar sakatlık olursa da yerine yarışmacı gelecek" şeklinde konuştu. 

SURVİVOR 2018'DE İLK ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı.

Survivor 2018 'in bu bölümünde All Star ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı elemeye gitti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Gönüllüler'in ada konseyinde yaptığı oylama sonucu ilk eleme adayı Cumali oldu.

Survivor 2018'in ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Funda, haftanın ikinci eleme adayı olarak Yağmur'un ismini söyledi.

Gönüllüler takımında haftanın performans birincisi olan Ramazan, üçüncü eleme adayı olarak Marcus'un ismini söyledi.

ADAYA KİM VEDA EDECEK?

Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından, adaya veda edecek kişiye SMS oyları karar verecek. Survivor 2018'e veda edecek isim Salı günü belli olacak.

Öte yandan, Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, bu haftanın SMS gelirlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını bildirdi.