Medya patronu Acun Ilıcalı, daha önce Erol evgin, Burcu Esmersoy gibi ünlülerin sunduğu Aileler Yarışıyor programının adını değiştirdi. İşte yeni adı...

TV8 ekranlarında yayınlanan Aileler Yarışıyor programının adı ve sunucusu değişti. Program yeni bölümleriyle bu hafta başlıyor.

Daha önce sunuculuğunu Erol Evgin, Gülben Ergen, Burcu Esmersoy gibi ünlü isimlerin yaptığı Aileler Yarışıyor programının yeni adı 100 Kişiye Sorduk oldu.Programı ise bundan böyle Atalay Demirci sunacak. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan 100 Kişiye Sorduk programında yeni kurallar yer alırken, birbirinden güzel ödüllerin de sahibi olma şansı yakalanacak.  

Sunuculuğunu Atalay Demirci'nin yaptığı 100 Kişiye Sorduk programında; her bölümde üç grup yarışmacı yarışacak. Karşılaşan ilk iki grupta kazanan takım, üçüncü grupla yarışma şansı yakalayacak. Yarışan bu iki gruptan 200 puanı geçmeyi başaran küçük ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada üç kere kazanan grup ise büyük finalde büyük ödülü kazanmak için mücadele edecek. 

100 Kişiye Sorduk Atalay Demirci'nin sunumu ile Cumartesi ve Pazar TV8'de ekranlarında olacak.