Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, komedyen olmayı çok istediğini ama "ağır abla" olduğunu söyledi.

Ajda Pekkan ile Sinan Akçıl'ın Uçankuş TV ekranlarında birlikte yaptığı "Süper Cumartesi" programına, bu hafta Ezgi Mola konuk oluyor. 1 milyon 930 bin kişinin izlediği "Kocan Kadar Konuş" serisinin ikinci filminin çekimlerini tamamlayan Ezgi Mola, eğlenceli sohbeti, Sinan Akçıl'ın piyanosu eşliğinde Ajda Pekkan'la söylediği düetlerle programa renk kattı.

EZGİ MOLA: "İLK KEZ BÖYLE OLDU, ÇOK KORKTUM"

Üç yıldır dizi çekmediğini anlatan Ezgi Mola, "Üç yıldır sadece film yapıyorum. Dizi sevmediğim için değil, hayat öyle denk geldi. Şimdi "Kocan Kadar Konuş Diriliş" filmini bitirdik. İlk kez bir projenin ilk oyuncusu ben oldum. İlk kez benim üzerime bir film çekildi. İtiraf ediyorum çok korktum. Kaygılarım vardı. "Acaba bizi 1 milyon kişi izler mi?" diyorduk. 1 milyon 900 bin küsür gişe yaptı. Şimdi Murat'la (Yıldırım) yeni filmde evliliğe giden süreci görüyoruz. 1 Ocak'ta vizyondayız" dedi.

Sinan Akçıl, bunun üzerine Ezgi Mola ile gişe iddiasına girdi ve "Bence serinin ikinci filmi 2,5 milyon seyirciye ulaşacak. Eğer 1 milyon 900 binde kalırsa ben sana yemek ısmarlayacağım, aksi taktirde sen bana ısmarlayacaksın" diye konuştu. Ezgi Mola da "İnşallah ben kaybederim" karşılığını verdi.

AJDA PEKKAN: "TAKLİT YAPMAYA BAYILIRIM"

Evci bir yapısı olduğunu ve evde arkadaşlarıyla toplanıp gırgır şamata yapmayı dışarıda olmaya tercih ettiğini anlatan Ezgi Mola'ya Ajda Pekkan, "Ben de komedyen olmayı çok isterdim biliyor musun Ezgi? Ama bana ağır abla rolünü verdiler, ağırlaştım. Aslında o kadar komik bir insanım ki aslında... Taklit yapmaya bayılırım. Ama korkudan yapmıyorum. Burada yapmam, evde kendi aramızda yaparım. Seninle en kısa zamanda bir ev buluşması yapalım" şeklinde konuştu.

AJDA PEKKAN: "BEN GUGUK KUŞU MUYUM?"

Son yıllarda verdiği kilolarla dikkat çeken Ezgi Mola, Ajda Pekkan'a "Nasıl bu kadar formda kalıyorsunuz? Çok merak ediyorum" diye sordu. Ajda Pekkan da herkesin çok merak ettiği bu soruya şu yanıtı verdi:

"Elbette benim de tıkanıklık yaşadığım, stresten kilo aldığım oluyor. Diyetisyene gidiyorum. Yağ oranım yüksek çıkınca 15 gün sadece sebze yiyorum. Ekmeği kestim. Sadece sabahları incecik bir dilim ekmek yiyorum. Üzerine peynir koyuyorum. İdare etmeye çalışıyorum. Hocayla spor yapıyorum. Bedene bakmak gerek. Benim için "Hiç yemek yemiyor, günde 8 saat spor yapıyor" diye abartıyorlar. Ben guguk kuşu muyum? Ben de insanım."

EZGİ MOLA: "ŞİŞMANLIKTAN AYAKKABILARIMI BAĞLAYAMIYORDUM"

Verdiği fazla kiloların ardından oynadığı rollerin bile değiştiğini anlatan Ezgi Mola, "Kilolarını nası verdin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Son 3 yıldır düzenli spor yapıyorum. Beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Yemek benim en büyük zaafım. Malatyalıyım. Mutfağımız çok zengin. Kızarmış patates yerine, haşlanmış patates yiyorum. Çocukluğumdan beri hep kiloluydum. Aslında ben ilkokuldaki kiloma dönmeye çalışıyorum. İlkokulda 38 beden giyiyordum. İtiraf ediyorum, okulun en irisi bendim. Ayakkabılarımı bağlamayacak kadar şişmandım. Sağlığım için zayıfladım. Bel fıtığı tedavisi oluyorum. Ama zayıflayınca oynadığım roller bile değişti".

Ajda Pekkan’ın hayalindeki meslek çok şaşırtacak

Ajda Pekkan’ın hayalindeki meslek çok şaşırtacak