Ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım'ın durumunun hâlâ ciddiyetini koruduğunu belirten Başhekim Prof. Dr. Alp Demireller, "Solunum makinesine bağlı, tansiyonunu düşürmeye çalışıyoruz" dedi.

Minik serçe Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım, 4 gündür İzmir'de hastanede yatıyor. Sezen Aksu'nun başından bir saniye ayrılmadığı annesi VİP yoğun bakımda yatıyor. Şehriban Yıldırım'ın 4 gün önce İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Kent Hastanesi'ne getirildiğini belirten Başhekim Prof. Dr. Alp Demireller, "Önce solunum güçlüğü ve kan basıncındaki düşme nedeni ile üniversite hastanesin de ilk müdahale sonrasında Pazar akşamı bizim hastanemize geldi ve yoğun bakımda yatmakta. Şu anda durum ciddiyetini korumakta. Geldiğine göre daha iyi olmakla birlikte hala solunum cihazına bağlı olarak tedavisine devam etmekteyiz. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları var. şu an en önemli olan şey solunum güçlüğü. Tansiyonunu düşürmek için ilaçlar verilmekte. Sezen Hanım devamlı hastanede hiç ayrılmıyor ve sorumlu doktorlar kendisine devamlı bilgi veriyor" dedi.

Sezen Aksu'yu ziyarete gelen ünlüler arasında Emel Müftüoğlu bulunurken, mega star Tarkan'ın geleceği de iddialar arasında yer alıyor.