Söylemezsem Olmaz programında şizofreni tedavisi gördükten sonra evine dönen ancak annesiyle yaşadığı sorunlardan dolayı Büyükçekmece'deki evinin yakınlarındaki bir plajda yaşamaya karar vererek tüm Türkiye'nin içini burkan eski dizi oyuncusu Arda Kural konuşuldu.

ARDA'YI ANNESİ BU HALE GETİRMİŞ

Söylemezsem Olmaz ekibinin Arda Kural'ın yaşadığı yeri ziyaret etmesiyle gerçekler gün yüzüne çıktı. Arda Kural'ın yakın arkadaşının annesinin iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Arda Kural herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu. Arda Kural yaşadığı plajdaki çakıl taşlarını toplayarak bir kuyumcuya götürüp değerli taş diye satmaya çalışmıştı.

KİMSE ARDA'YA YARDIM ETMEMİŞ

Tüm bu iddialar Söylemezsem Olmaz stüdyosu yorumcuları tarafından tartışılırken,Söylemezsem Olmaz programı yorumcularının anlattıklarına göre Arda Kural'ın annesi bir gece kulübünde çalışıyordu. İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Arda Kural'ın yanına gelen eski bir arkadaşı onu hastaneye götürmeye ikna etmiş ve tedavisini başlatmıştı.