İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, yılbaşı tatili için geldiği Türkiye'de Hülya Avşar'ın sohbet programına konuk oldu. Genç futbolcu, evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal'la ilgili soruları bu kez yanıtsız bırakmadı.

"TEK ARZUM MUTLU OLMASIDIR"

Avşar'ın “Ne senin Sinem'e, ne de Sinem'in sana olan sevgisinin bittiğine inanmıyorum” sözleri üzerine Arda Turan, “Benim üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum Sinem'in mutlu olmasıdır” diyerek ilişkilerinin çıkmaza girdiğinin altını çizdi.

"BİTMESİ DAHA HAYIRLIYMIŞ"

Turan, “Sinem'le evliliğinizi neden devamlı olarak ertelediniz, onun ahını almış olabilir misin?” sorusu üzerine “Kimin daha fazla, kimin daha az hata yaptığını konuşmak gereksiz olur. Biz evlilik planları yaparken ayrılma kararı aldık. Demek ki bitmesi daha hayırlıymış.

"SİNEM'İ BAŞKASIYA GÖRÜNCE CANIM YANDI"

Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. Onu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir” sözleriyle konuyu kapatmak istedi.