Athena grubu Altüst adlı yeni albümlerinde yer alan Paramparça şarkısı için klip çekti. Grup üyeleri klipte zikir ritmleri kullandılar. Grubun solisti Gökhan Özuğuz kliple ilgili yaptığı açıklamada, "Evren denilen şey aslında bir ayin" dedi.

Athena grubu Koç Fest kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde hayranlarıyla buluştu. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konser sonrasında grubun solisti Gökhan Özuğuz zikir ritmini kullandıkları şarkıları hakkında açıklamalarda bulundu. 

‘Altüst’ isimli albümlerine ikinci kliplerini ‘Parçalanıyoruz’ isimli şarkıya çeken Atena grubunun klipte zikir ritmini kullanması ve başlarında takke olması dikkat çekti.

Habertürk 'ten Neziha Kartal'a kliple ilgili açıklamalarda bulunan Athena Gökhan, şunları söyledi:

“Evren denilen şey aslında bir ayin. Toprak, çimen ve su yani hiçbiri aynı şey değil. Biz yaptığımız müzikle o yer neresiyse artık bir yerlere gidiyoruz. Sahnede bir şey oldu hep beraber bir yerlere gittik. Aslında hepimiz içimizde huzur ve gerçek aşkı arıyoruz. Baktığımızda evrenin hiçbir şekilde birbirinden ayrı olmadığını hatta evrende boşluk olmadığını, biz insanlar olarak birbirimizi yemekten başka bir şey yapmadığımızı ve bunun da bir devinim sağladığını ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum.”