8.Yeniboğaziçi Pulya Festivali dolu dolu geçen programları ile devam ediyor. Festivalin beşinci gecesinde düzenlenen 3. Geleneksel Uluslararası Güzellik Yarışması ile Bay Pulya  2015 belirlenirken,Bayan Pulya 2015 güzelleri de taçlandırıldı.

Bülent Günkut Prodüksiyonluğunda gerçekleştirilen Mr. Ve Miss 2015 Pulya güzellik yarışması izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Yarışmaya katılan 17 ile 23 yaş aralığında olan gençler podyumda profesyonelleri aratmadılar.

Bu yıl 8. Gerçekleştirilen Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında organize edilen 3.Uluslararası Pulya Güzellik yarışmasına Türkiye, Slovakya, Ukrayna ve Kıbrıs’tan toplamda 40 kişi katıldı.

3. Uluslararası Pulya Güzellik Yarışmasında dereceye girecek olanları , Zülal Beşer, Ahmet Vamık, Yakup Yaba, Berfe Alisinanoğlu, Zehra Günkut, Kemal Ağın, Süeyman uçar, Orhan İsmailoğlu, Tuğçe Erdönmez ve Melek Demir’den oluşan büyük seçici kurul  belirledi.

Gecede yarışmacılar spor kıyafetleri ile podyumdaki yerlerini alarak kendilerini gösterdiler. Daha sonra tekrardan podyumda yerlerini alan yarışmacılar kendilerini birer cümleyle tanıttılar.

Büyük seçici kurulun belirlediği ilk üç isim gecenin ilerleyen saatlerinde açıklandı.

3. Uluslararası Pulya Güzellik yarışmasında Bay Pulya 2015 üçüncüsü Ukrayna’dan katılan 28 numaralı yarışmacı olurken bayanlarda ise üçüncülük Kıbrıs’tan katılan 7 numaralı yarışmacı oldu. Üçüncülük ödülü alan yarışmacılar plaketlerini Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalay Talaykurt’ tan aldı.

Yarışmada ikinci Dostluk Ödünülü baylarda Türkiyeden katılan 24 numaralı yarışmacı, bayanlarda ise Ukraynadan katılan 14 numaralı yarışmacı oldu. İkinici gelen yarışmacılar ödüllerini Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’ in eşi Melek Demir’den aldı.

3. Uluslararası Pulya Güzellik yarışmasında birincileri açıklamadan önce kısa bir konuşma yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Festival komitesinde bulunanlara, meclis üyelerine ve Bülent Günkut’a teşekkür ederek gelecek yıllarda tekrardan uluslararası alanda yer alıp Yeniboğaziçini bu alanda tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra Uluslararası Pulya Güzellik Yarışmasında birinci olan isimler açılandı. Bu yıl Bülent Günkut Prodüksiyonluğunda hazırlanan Pulya 2015 Güzellik yarışmasında birincilik 25 numara ile Yeniboğaziçi’nden yarışmaya katılan Sadi Yiğit’in oldu.

Bayanlarda ise birinciliği Gönyeli’den yarışmaya katılan 13 numaralı yarşmacı Fulya Tilki kazandı.

Birinciler ödüllerini Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir den aldılar ve ardından anı fotoğrafı çektiridiler.

Heycanlı geçen gecede İbrahim Özduran, Öztürk Öz ve Çağdaş Aydaş sahne alarak bu gece için seçtikleri parçaları seslendirdiler. Oldukça renkli ve heyecanlı  geçen gecede Kangoo Jumps gösterisi de ilgi ile izlendi.(MHA)

dsc_0141-001.jpg

dsc_0031.jpg

dsc_0157-001.jpg

dsc_0179-002.jpg

1e-004.jpg 1e-1k.jpg

1k.jpg

2e-004.jpg2k.jpg

3-e.jpg 3k.jpg

4e.jpg 4k.jpg

5e.jpg 5k.jpg