Bebek'te ünlü isimler oy kullanmak için Tevfik Fikret İlkokulu'na akın etti. Ünlü oyuncu İbrahim Büyükay'ın sandık görevlilerine "Mühür hatıra kalır mı?" diye sorması renkli görüntüler oluşturdu.

Bebek'te oy kullanan ünlü isimler, sabah saatlerinden itibaren Tevfik Fikret İlkokuluna gelmeye başladı. Ünlü iş adamları Erol Sabancı ve Serdar Bilgili, oyuncular Tolga Savacı, İbrahim Büyükay, Azra Akın, Ali Can Yücesoy ve basketbolcu Sinan Güler oylarını Tevfik Fikret İlkokulu'nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra mührü kabinin içerisinde unutan oyuncu İbrahim Büyükay'ın "Mühür hatıra kalır mı?" diye sorması sandık görevlilerinin gülüşmesine neden oldu.

İbrahim Büyükay, "Oyumuzu kullandık herkese ve vatanımıza hayırlı olsun. Sonuçları bilemem ama dediğim gibi memlekete hayırlı olsun" diye konuştu.

Öte yandan, seçim kağıdında 1074 numaralı sandıkta ismi olduğunu dile getiren ancak listede ismini göremeyen Filiz Funda ise isyan etti.

Bebek'te doğup büyüdüğünü söyleyen Funda, "Doğma büyüme Bebek'liyim kaydım silinmiş. Oy hakkım doğduğundan beri ben bu okulda oy kullanırım. Muhtar beyle listeye baktığımız zaman adım vardı. Şimdi internetten bakıyorlar böyle bir kayıt bulunamadı diyorlar. Yani Ben öldüm mü? Yaşıyorum ve karşınızdayım niçin benim kaydım yok. Seçim kağıdım geldi ama kayıtlarım burada yok. Ne listede, ne sandıktan hiçbir yerde kaydım yok. Bana gelen seçim kağıdında 1074 numaralı sandıkta kaydım var ama burada kaydım yok. Bu artık yetti yani bu ayıp, ben yaşıyorum" diye konuştu.

Bebek’te ünlü isimler oy kullandı

Bebek’te ünlü isimler oy kullandı

Bebek’te ünlü isimler oy kullandı