Kanal D’nin sevilen programı Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk son tiplemesiyle yine kırdı geçirdi.
Programın geçtiğimiz Cuma akşamki bölümünde Beyazıt Öztürk’ün özenle hazırladığı Arabesk Rap şarkısı izleyenleri çok güldürdü.

Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; spor programcısı ve spikeri Ertem Şener; “Bana Adını Sor” filmi ile Özge Borak, Engin Hepileri, Başak Parlak; “Bir Varmış Bir Yokmuş” filmi ile Mert Fırat, Melisa Sözen; önümüzdeki birkaç yılın müzik piyasasına damga vuracak isimleri İlyas Yalçıntaş, Gökhan Güneş, Gülden Mutlu, Esin İris, Ahmet Enes konuk oldu.
Programına davet ettiği ‘rekor’ konuk sayısıyla herkesi şaşırtan Beyaz, yine esprileri, şakaları ve hazırladığı sürprizlerle herkesi eğlendirdi.

Programın ilk bölümüne konuk olan Ahmet Enes ve Gökhan Güneş güzel sesleri ve farklı yorumlarıyla herkesi mest etti.

Ertem Şener’in kendi programındaki yorumcuları sürekli susturmaya çalıştığını farkeden Beyaz, bu görüntülerle hazırladığı VTR ile herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

“Bana Adını Sor” filmi oyuncuları Özge Borak ve Başak Parlak güzellikleri ile göz kamaştırırken, Engin Hepileri ise yakışıklılığı ile yine ön plandaydı.

Geçen sene Kanal D’de yayınlanan ‘X Factor’ yarışması ile adını duyuran İlyas Yalçıntaş, ‘Enbe Orkestrası’nın canlı olarak eşlik ettiği ‘İncirler’ şarkısı ile stüdyoyu adeta inletti.

“Bir Varmış Bir Yokmuş” filminin fragmanını izledikten sonra filmi izleyicilere anlatan Melisa Sözen ve Mert Fırat, izleyenleri sinemalara filmlerini izlemeye davet etti.

Programın son bölümüne ise şarkıları internette dinleme rekorları kıran Gülden Mutlu ve Esin İris konuk oldu. İki şarkıcı da hem güzellikleri hem de sahne performanslarıyla adeta bu tıklanma sayılarını ne kadar hakettiklerini gösterdiler.