Beyoncé'nin fotoğrafları sızdı Dünyaca ünlü müzisyen Beyoncé'nin birkaç yıl önce bir reklam kampanyası için çekilmiş fotoğraflarının photoshop'suz hallerinin internete düşmesiyle yaygara koptu.

2013 yılnda Beyoncé’nin marka yüzü olduğu bir reklam kampanyasının ‘photoshop’la düzeltilmemiş fotoğrafları internete düştü.

Bu fotoğraflar hakkında henüz bir yorumda bulunmayan 33 yaşındaki müzisyenin fotoğraflarında  yoğun bir fondöten uygulamasına rağmen bozulmuş cildi ve akneleri dikkat çekiyor.

27949436.jpg27949437.jpg

'YAPMAYIN, O DA BİZİM GİBİ BİR İNSAN!'

Sosyal medyadaki pek çok kullanıcı ‘Bu Beyoncé mi?’ diyerek ünlü yıldızın tanınmaz hale geldiğini düşünse de, pek çok kullanıcı da ‘o da bizim gibi bir insan ve bu fotoğraflar onun güzelliğini ve yeteneğini takdir etmemize engel değil’ yorumuyla ünlü yıldıza destek çıkıyor.

27949439.jpg

'ZÜPPELİĞE GEREK YOK'

Beyoncé’nin daha önce oynadığı reklam kampanyalarında cildinin beyazlaştırılması ve bikinili fotoğraflarında kıvrımlarının ‘düzeltilerek’ photoshop’la olduğundan daha ince hale getirilmesine tepki gelmişti. Beyoncé o dönem, olduğundan daha ince göründüğü fotoğrafların kullanılmamasını, bunun çok züppe bir davranış olacağını söyleyerek alkış toplamıştı.

27949434.jpg27949435.jpg