İkinci albümü “Sahiden” ile müzik eleştirmenlerinden tam not alan ve dinleyici kitlesini her geçen gün genişleten ülkemizin yetiştirdiği pop müziğin başarılı ismi Buray, güçlü sahne performansı ve sahne şovlarıyla ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde dinleyiciyle buluştu.

Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan ilk albümü “1 Şişe Aşk”ın ardından başarısını daha üst noktaya taşıdığı ikinci albümü “Sahiden”i müzikseverlere sunan ve her şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine oturan Buray, iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

“Unutmuş Çoktan” şarkısında ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahneye çıkarak Buray’a eşlik etti. “Mecnun” şarkısında A. G Savaş Bandosu’nun da sahneye çıkmasıyla birlikte artan coşkunun ardından “Takvim”de Bahadır Tatlıöz’ün sürpriziyle dinleyicinin heyecanının arttığı konserde final şarkısı “Aşk mı Lazım”da Simge Sağın ve Bahadır Tatlıöz’ün sahnede Buray’a eşlik etmesiyle konserde coşku daha da arttı.

Yoğun ilgiye karşılık “Sen Sevda mısın?” ve “İstersen” şarkılarıyla tekrar sahneye dönen Buray, Bostancı Gösteri Merkezi’ni hınca hınç dolduran müzikseverlere unutulmayan bir gece yaşattı.

Sanatçıya klavyelerde Zafer Kahraman, saksafon ve klarnette Onur Gedik, klarnette Ergün Şenlendirici, davulda Emrah Demiralp, bas gitarda Cemal Sönmezkale, gitarda Serhan Bülbül, perküsyonda Koray Ural, orkestra şefi ve klavyede Tolga Erzurumlu, kanunda Turgut Özüfler eşlik etti.