Bu Tarz Benim yarışmasının eski yarışmacılarından olan Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar, Okan Bayülgen'in Dada Dandinistaprogramına katıldı. Ezgi Baylar programda Bu Tarz Benim hakkında söyledikleri ile herkesi şok etti.

"Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısı Ezgi Baylar, Okan Bayülgen'in programına katıldı. Programda Ezgi Baylar yaptığı itirafla programa damga vurdu. 

Okan Bayülgen'in Dada Dandinista programına "Bu Tarz Benim"den Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı davet etti. Programa Ezgi Baylar'ın yaptığı "Bizden öyle yapmamız isteniyor" itirafı damga vurdu.

"BU TARZ BENİM"İN SANSASYONEL İSİMLERİ PROGRAMDAYDI

Okan Bayülgen'in Star Tv'de yayınlanan programı Dada Dandinista'da keyifli anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in sansasyonel isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı programında ağırlayan Bayülgen, şov esnasında Doğan ve Özlem Özden'in sosyal medyada da son derece ünlü olan kavgalarından birini ekrana getirdi.

"AMA BİZDEN ÖYLE YAPMAMIZ İSTENİYOR"

Bant yayını her zamanki gibi "Dur!" emriyle kesen Okan, Ayşegül Melisa'ya dönerek, "Sen hayatı erkeklere zehir eden o kadınsın işte, kesinlikle O'sun. Bunu kadınlara karşı kustuğun zehirden anlıyorum." dedi. Ünlü komedyen yarışmacıların giyim tarzını da eleştirirken devreye giren Ezgi Baylar "Ama bizden öyle yapmamız isteniyor." dedi.

"BİLMEZ MİYİZ CANIM, TABİKİ ÖYLE"

Baylar'ın, programda yarışmacılar hakkında konuşulan kavga hakkında mı yoksa giyim tarzı hakkında mı yorum yaptığı tam olarak anlaşılamasa da Bayülgen'in "Bilmez miyiz canım tabiki de öyle, bunlara inanmayın yahu, televizyonda gördüğünüz şeylere inanmayın." demesi kafalarda soru işareti oluşturdu.