İlk sezonuyla ekranlara damgasını vuran ve büyük bir hayal kırıklığı ile final yapan Bu Tarz Benim yeni bölüm ile yeni sezon hazırlıkları başladı. Bu tarz benim yeni sezon ne zaman, jüride kimler var kimler yok ve en çok merak edilen konulardan biri olan Bu Tarz Benim hangi kanalda yayınlanacak?

Büyük sansasyonlar yaratan ve seyirciyi ekranlara kilitleyen yarışma programı Bu Tarz Benim yeni sezon başlıyor. Kanal değiştirdi, değiştirecek ve bir sürü olayların yaşandığı yarışma programı başlama tarihi belli oldu yeni jüri üyeleri ve yeni yarışmacılarla Show tv ekranlarında izlenebilecektir.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Merakla beklenen Bu Tarz Benim yarışması yeni bölüm 19 Ocak'ta başlayacak. Eski jüri üyelerini başka kanala transfer olmasıyla yeni bir jüri üyeleriyle ekrana gelecek olan yarışmada kimler var.

Ebru Akel'in sunuculuğunu yapacağı Bu Tarz Benim yarışmasının jüri koltuğunda Cemil İpekçi, Umut Eker ve Sibel Arna oturacak. İsim hakkı kendisinde kalan Show Tv yeni bölümleri ile 19 Ocaktan itibaren Bu Tarz Benim yarışmasını seyircileriyle buluşturacak.