Buray, Kıbrıs’ta doğduğunu belirterek "Hayatımda ilk kez bu kadar soğuk yaşıyorum. bugün Uludağ’da eksi 17 dereceyi gördüm. Artık ölsem de gam yemem"dedi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlanan “1 Şişeaşk” albümüyle dijital müzik platformlarında zirveye demir atan Kıbrıslı sanatçımız  Buray, beyaz zirvede verdiği konserle dinleyicileriyle buluştu. Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik festivali olan Winterfest 2016’da sahne alan Buray, başarılı performansıyla üniversitelilerin büyük beğenisini kazandı. Grand Yazıcı Hotel’de hayranlarıyla buluşan Buray, hareketli şarkıları ve sempatik tavrıyla üniversitelileri kendinden geçirdi. Buray’ın hayranlarına yaptığı kısa gitar şovu da büyük alkış aldı.

"Hayatımda ilk kez bu kadar soğuk yaşıyorum"

Winterfest 2016 kapsamından üniversiteli gençlerle bir araya gelen sempatik şarkıcı Buray, konseri sırasında hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Kıbrıs’ta doğduğunu belirten şarkıcı, "Ben Kıbrıs’ta doğdum. İlk kez bu kadar soğuk yaşıyorum. Uludağ’da bugün eksi 17 dereceyi gördüm. Artık ölsem de gam yemem"diye konuştu. 2 saat boyunca sahnede kalan Buray, üniversiteli gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.