“İstersen” şarkısının başarısının ardından “Sen Sevda Mısın?”şarkısıyla da hem radyo ve müzik kanalları hem de dijital müzik platformlarında zirveye oturarak yılın en başarılı isimleri arasına adını yazdıran Kıbrıslı sanatçımız Buray, sürpriz bir remix projesiyle yurtdışına göz kırptı.

Geçtiğimiz yıl yabancı müzik yayını yapan radyolarda sık sık duyduğumuz “She Moves (Far Away)” ve “Supergirl” single çalışmalarıyla Türkiye’de de kendisine önemli bir dinleyici kitlesi edinen ünlü Alman DJ Alle Farben, geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul’da verdiği konser öncesinde Kıbrıslı sanatçımız Buray ile bir araya geldi.

Bu yılın en çok dinlenen ve DJ’ler tarafından da en çok remix versiyonu yapılan şarkılarından “İstersen” için bir remix düzenlemesi hazırlayan Alle Farben, şarkının melodik yapısını çok sevdiğini belirtti. Alle Farben’in dokunuşuyla daha da eğlenceli bir şarkı haline gelen “İstersen”in remix versiyonu dünya çapında hizmet veren tüm dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilerle buluştu.