Kıbrıslı yarışmacımız Çağdaş Aydaş, geçtiğimiz gece yayınlanan “O Ses Türkiye” çarpraz düellolarda “Show must go on” şarkısını seslendirdi.

Tuğba Sevinç, Çağdaş Aydaş ve Özlem Başar çapraz eşleşmeler sonucunda karşı karşıya geldiler. Tuğba Sevinç %25, Çağdaş Aydaş %31, Özlem Başar %44 oy aldı ve bu sonuçların ardından Özlem Başar “O Ses Türkiye”de yoluna devam eden isim oldu.

Bir kişi kaldı

Geçtiğimiz günlerde de Kıbrıs’tan yarışmaya katılan Selen Selenada, Salih Çiçek ve Eril Cambaz yarışmaya veda etmişti. Yarışmada şu anda Kıbrıs’tan Türkan Kürşat devam ediyor.

Çağdaş sosyal medyada sevenlerine şu sözlerle teşekkür etti:

“Öncelikle aileme dostlarıma , hiç tanımadığım ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma Soyhan Bilgeer hocama, bana bu yolda hep yanı başımda olduğunuz için minnettarım. Bildiğiniz gibi dün gece “O Ses Türkiye”  yolculuğunun sonuna geldik, bu bir yarışma ve buraya kadarmış, bu süreçte çok büyük tecrübeler kazanıp çok iyi deneyimler elde ettiğime inanıyorum ve bu deneyimleri hayatımın geri kalan kısmında en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım. O kadar güzel mesajlar, yorumlar aldım ki kendimi şampiyonluktan farksız hissettim ve bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır... "Show Must Go On"