Magazin kulislerinde son günlerde çarpıcı bir iddia dolaşıyor. Cem Yılmaz'ın unutamadığı aşkı Cansu Dere'yle yemek yediği konuşuluyor.

Cem Yılmaz'ın geçmişte 7 yıl beraberlik yaşadığı Cansu Dere'yi unutamadığı, oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu'yla da sırf Dere'ye inat olsun diye evlendiği yıllardır kulaktan kulağa dolaşır. Önceki yıl ünlü komedyenin Yağtu'dan tek celsede boşandıktan sonra da Dere'nin kapısına çiçekler gönderdiği ve"Tekrar deneyelim" dediği, ancak ünlü mankenin "Ben kimsenin yedeği değilim" dediği gündeme gelmişti.

cem-yilmaz-cansu-dereye-donmek-istemis!-(3).jpg

CANSU AFFETTİ Mİ?

Son günlerde Ayşe Hatun Önal'la bir küs bir barışık beraberlik yaşayan Yılmaz'ın unutamadığı aşkı Dere'yle birkaç gün önce yemekte buluştuğu ve bu yüzden çok mutlu olduğu iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ahu Yağtu'yla evlendiği dönem, TV yöneticisi Cem Aydın'la aşk yaşayan Dere'nin bu ilişkisi bittikten sonra da aradığı aşkı bulamadığı biliniyor. Eski aşıkların dost olarak mı, yoksa küllenen aşkları tekrar canlandığı için mi yemek yediği merak konusu oldu.