Türkiye’nin ünlü sanatçısı Cenk Eren, önceki akşam Girne’de yaklaşık 600 hayranının karşısına çıktı. Sahnesinin ilk bölümünde hareketli parçalara yer veren Cenk Eren, ikinci bölümde ise Orhan Gencebay şarkılarından oluşan daha ağır bir performans sergiledi.

Konuklarıyla sık sık sohbet eden ve esprileriyle kahkahalara boğan Cenk Eren, Sezen Aksu’nun da kulaklarını çınlattı. “Biz sahneyi sevgili Sezen’den öğrendik” diyen Cenk Eren, “O’nun söylediği her şey benim için çok kıymetlidir. O dev ses, “Sanat hayatınız boyunca, şarkı söylerken sahneden mutlaka herkesin gözünün içine bakın, insanların enerjisini ve ne kadar çok sevildiğinizi görürsünüz. O karşılıklı enerji sizi fazlasıyla yükseltir ve yıldız olmanın kapılarını açar” demişti. O zaman bu zamandır hep sizlerin gözlerine bakarak şarkılarımı söylerim. Şimdi onun söylediklerini sizlerde görüyorum” dedi. Büyük alkış alan Cenk Eren, performansını Sezen Aksu’dan Firuze adlı parça ile devam etti.

Bir hayranının Cenk Eren’e 10 sene önce Nükhet Duru ile kendi düğününde sahne aldığını söylemesi üzerine, “Nasıl gidiyor evliliğiniz? Devam ediyor değil mi?” diyerek espri yaptı. Cenk Eren, “Vallahi dalga geçmiyorum, 20 yıldır yaklaşık 600 düğünde şarkı söylemişim ve daha boşanan olmadı” sözleriyle salondaki misafirleri güldürdü.