Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başladığı ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen Çıkmaz Sokak Partileri yedincisi Surlariçi Asmaaltı’nda herzamanki yeri olan Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında tekrardan hayat buluyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında başlayan ve yaza kadar her ay ayda birkez olarak gerçekleştiren ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ yaz sezonunda vermiş olduğu aranın ardından tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık bir yıl önce Asmaaltı bölgesinde gerçekleştirilen yayalaştırma projesine destek olmak, bu bölgeye insanları çekmek ve bölgenin canlanmasına katkı sağlamak amacıyla yeni bir eğlence anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen Çıkmaz Sokak Partileri 26 Aralık Cuma gecesi Dj. Bora’nın muhteşem setleri eşliğinde saat 21:00’da kapılarını açıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yeni Yıl kosepti dolayısıyle özel bir süpriz Çıkmaz Sokak’ta sahne alacak ve ardından Çıkmaz Sokak Partileri’ne daha öncede katılan, Alper Cengiz tarafından 1995’te kurulan Türkiye’de Soul ve Rock’n Roll’un başarılı temsilcisi olan ve Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa ve Marmaris'te yaptığı düzenli programlar ve konserler ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Soul Stuff grubunun performanslarının hayat bulacağı muhteşem bir gece siz tüm eğlence severleri Lefkoşa Surlariçi’ne davet ediyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Jet Gaz ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri’nin yedincisi 26 Aralık Cuma gecesi saat 21:00’da herzamanki yerinde, üstü kapatılmış ve ısıtma sistemleriyle donatılmış olarak, tarih ve eğlenceyi birarada sunan bir gece için sizleri bekliyor.