Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'in dün Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen defilesinde düşen Çinli model Ming Şi, podyumda yürürken düşerek 'ülkesini hayal kırıklığına uğratmış olduğu için' özür diledi.
Şi, Twitter'ın Çin'deki muadili olan Weibo hesabından paylaştığı mesajında "Herkesi hayal kırıklığına uğrattım, özür dilerim. Hepinizin ilgisine teşekkür ederim. (…) '7 yıldan beri modellik yapan biri olarak podyumda pek çok defa düştüm ama ne kadar canım yanssa da ayağa kalkıp (şovu) bitirmem gerektiğini biliyorum" diye yazdı.

'TIPKI BİR ŞAMPİYON GİBİ KALKIP YAPMAN GEREKENİ YAPTIN'

Şi'ye hayranlarından, meslektaşlarından ve ünlülerden destek gecikmedi.

Çinli sosyal medya kullanıcıları Şi'yi, düştükten sonra sahneden inmeyip turunu tamamladığı için överken bir kullanıcı "İzlerken yüreğim sızladı. Ama Ming hoşluğundan hiçbir şey kaybetmedi. Yürü be kızım!" yazdı.

Önceki gün Şi ile birlikte defileye katılan ABD'li Victoria's Secret mankeni Karlie Kloss ise Şi'nin paylaşımını "(Düşüşünün) O denli zarafetle üstesinden geldin ki… Bazen ayağın takılır düşer ama asıl önemli olan işleri nasıl yeniden yoluna koyduğundur ve sen tıpkı bir şampiyon gibi davranarak yapman gerekeni yaptın, seni seviyorum Ming!" diye yanıtladı.

28 yaşındaki Çinli model Şi, ayakkabısının topuğunun giydiği pelerine takılması sonucu düşmüş, gülümseyerek doğrulmuş ve dönüşünü tamamlamıştı.