Survivor adasında Kıbrıs finallerine doğrudan gitmeyi garantileyen ilk isim Damla Can'dı. Beklenmedik oranda iyi bir performans ortaya koyan Damla Can Survivor 2016 adasının finalistlerinden oldu.

HAYATINDAN ÇIKARDIĞI KELİME 'BABA'

Damla Can instagram hesabında annesi Serpil ve ağabeyi Ozan ile paylaşımlarda bulunmuş. Ancak babasına dair hiçbir iz yer almıyor. Damla Survivor'da da babasıyla ilgili hiç konuşmadı. Haliyle de Damla Can'ın babasını hayatından çıkarmasının sebebi merak konusu oldu.

ANNESİNE ÇOK DÜŞKÜN

Damla Can annesine düşkün bir profil çiziyor. Babası ise yok hükmünde. Babalar gününde dahi bir paylaşım ya da tek bir kare sosyal medya hesabında yer almamış.

DAMLA CAN SEVGİLİSİ

Survivor'a katılırken Damla Can'ın geride bıraktığı sevgilisinin ismi Orçun Tan. Survivor adasında iletişim ödülünü kazandığında Damla Can hep onunla görüştü.

KALP İŞARETİ ONA

Damla Can oyunları kazandıktan sonra hep kalp hareketi yapıyor. Damla'nın bu hareketi ekran yoluyla sevgilisine 'Seni seviyorum' mesajı.

"SABRET İNCİ TANEM"

Orçun Tan ile olan ilişkisini Damla Can Survivor'da aldığı mektupla ilan etmişti. O mektupta sevgilisi 'Sabret inci tanem' diyerek Damla'ya seslenmişti.

SPOR SALONUNDA ÇALIŞIYORDU

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri instagram hesabından paylaşan Damla Can pilates dersi de veriyor.

EN AZ KİLO VEREN İSİMLERDEN

İzmirli olan Damla Can 27 yaşında. 171 boyundaki Damla Survivor'a katıldığında 56 kiloydu. Survivor adasında en az kilo veren isimlerden biri de o oldu.