O Ses Türkiye’yi ‘Anlaşıp geldi, kesin birinci olacak’ denen Azeri Elnur kazandı. Ebru Gündeş havalara uçtu, diğer jüri üyeleri bu işe fena bozuldu...

TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye’nin kazananı Ebru Gündeş’in takımından Elnur Hüseynov oldu. Finalde Gökhan’ın takımından Kaya’yla yarışan Elnur’un şampiyonluğu kimseyi şaşırtmadı. Sonucun açıklanmasının ardından sinirlenen Gökhan yayın sonrası kimseyle konuşmadan stüdyoyu terk etti. Diğer jüri üyeleri de Gündeş’i tebrik etmedi. Kuliste tek başına kalan Gündeş aylardır yan yana oturduğu arkadaşlarına çok kırıldı.

Buz gibi gece
Birinciliği Ebru Gündeş’e kaptıran Gökhan’ın yayın sonrası çok gergin olduğunu duydum. Sinirli bir şekilde stüdyodan çıkıp, kimseyle konuşmadan evinin yolunu tutmuş. Ebru Gündeş o gece buruk bir mutluluk yaşamış. Yanında sadece Demet Akalın ve Acun Ilıcalı varmış. Ata Stüdyoları’nda gece 02.30’a kadar kuliste sohbet edip, “Üç Adam”ı izlemişler. Tıpkı Gökhan gibi Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur da yarışma sonrası Ebru’nun yanına gidip tebrik etmemiş. Gece yarısı Hadise’den gelen telefon Ebru’ya bir nebze moral olmuş ama aylardır yan yana oturduğu sanatçı arkadaşlarının bu davranışına çok kırılmış.