Ülkemizin başarılı sanatçısı Eril Cambaz, “O Ses Türkiye”nin geçtiğimiz gün yayımlanan düellolar bölümünde yarışmaya veda eden isimlerden oldu.

Eril, sosyal medyada duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Ailem, dostlarım ve tanıma fırsatı bile bulamadan bu yolculukta bana tüm samimiyetiyle desteklerini sunan yüzlerce kişiye minnetimi sunarak başlayım. Maalesef bu gece “O Ses Türkiye” deki maceramın sonuna geldim.

Öncelikle yaşadığım bu çok farklı tecrübe de benim için de olumlu ve kalıcı dersler vardı.Elimden gelenin belki en iyisini yapmak için kusursuz fırsatlar yakalayamasam da sunulan fırsatları da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Yolculuğun başından itibaren bana destek olan aileme ve İstanbul da bana kapılarını açıp ailem gibi olan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum, artık tüm desteğimiz kocaman yürekli ve kocaman sesli küçük kardeşlerim sevgili Türkan Kürşad ve Çağdaş Aydaş için. En sonuna kadar gidip çok iyi işler başaracaklarına inancım sonsuz. Müzik hep devam ediyor ve biz şarkılarımızı hep söylemeye devam edeceğiz.Sizlerden tek isteğimiz tüm ülkemiz sanatçılarımıza her alanda kayıtsız şartsız tam destek.

Yeni bir güne sağlıklı ve sevdiklerimiz yanımızda, gözlerimizi her açtığımızda hayat bizim için hep yeniden başlıyor,en büyük ödülümüz bu. Sizleri seviyorum”