Müzik camiasında çıkardıkları parçalarla uzun süre müzik listelerinde kalan ünlü rock gruplarından Model, 51'inci Uluslararası Kiraz Festivali'nin son gününde sevenleriyle buluştu.

Trakya'nın en büyük festivalinden biri olan Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği 51'inci Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında 1'inci gün Kibariye ve 2'inci gün Mabel Matiz'in ardından son gün ünlü rock grubu Model sahneye çıktı. Festivalin son gününde Model grubunun hayranları, eğlenceli bir gece yaşadı. Konser alanına dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını seslendiren Model grubu, sahnede yaklaşık iki saat kadar kaldı. "Sen Ona Aşıksın', "Ağlamam Zaman Aldı" ve "Dağılmak İstiyorum" gibi ünlü şarkılarını seslendiren Model gurubu, kendisini izlemeye gelenlerden tam not aldı.

Konserde Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Model grubunun solisti Fatma Turgut'a plaket ve festivalin simgesi olan kiraz takdim etti. Festival hakkında değerlendirmelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 5 gün boyunca festivalin çok iyi geçtiğini belirterek, "Festivalin 5 gün olmasında en az 3 aylık bir emek var. Süleymanpaşa Belediyesinin bütün emekçilerini birer birer alınlarından öpüyorum. Geçekten en ufak bir hata olmasın diye çok çalıştılar. Festivalimize Kibariye ile başladık. Mabel Matiz'le devam ettik. Tesadüf mü Model'le bugün kalabalığı görüyorsunuz. Festival boyunca gerçek yerel gruplarda da diğer yaptığımız faaliyetlerde de inanılmaz bir destek vardı. Süleymanpaşa bu desteği verdiği müddetçe biz burada her şeyi yaparız. Biz inandık. Biz burada değişime inandık. Bu insanlarla beraber ben bu şehri değiştireceğim. Bu şehir değişecek. Şimdi festivalden sonra sinemalarımız başlıyor. Açık hava sinemalarımız. Bizi izlemeye devam etsinler. Biraz yorulacaklar ama gayret etsinler izlemeye" diye konuştu.