Kiraz Mevsimi'nin son kez ekrana geleceği tarih netleşti.

Kiraz Mevsimi dizisinin final yapacağı iddiaları, dizinin kadrosundaki bir ismin açıklamasıyla netlik kazandı! Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in başrolde yer aldığı sevilen romantik komedi dizisi "Kiraz Mevsimi" dizisi kesin olarak ekrana veda ediyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi bu sezon istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı. Geçtiğimiz sezon başlayan ve büyük ses getiren dizi bu sezonda ciddi bir reyting oranı kaybedince, final kararı aldı.Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Bülent Güzgünoğlu, Avni Yalçın ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı dizinin, yapımcısı tarafından 60. bölümüyle final yapacağı açıklanmıştı. Fakat dizinin oyuncularından Neslihan Yeldan instagram hesabından 59. bölümde final yapacağını açıkladı. Kiraz Mevsimi, final bölümüyle 28 Kasım Cumartesi FOX'ta!

Kiraz Mevsimi'nin biteceği daha önce de gündeme gelmiş, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu final haberini "Tv tarihinde yeni bir akım yaratan Kiraz Mevsimi yoluna devam ediyor." sözleriyle yalanlamıştı. Kiraz Mevsimi'nin final yapacağı haberini yazanlardan biri de Habertürk köşe yazarı Mustafa Doğan'dı. İşte, o yazı!

EVLİLİK DİZİLERİ DE BİTİRİYOR

Kiraz Mevsimi, önceki yazın sürpriz işlerinden biriydi. Özge Gürel'in canlandırdığı inatçı güzel Öykü ile Serkan Çayoğlu'nun hayat verdiği romantik prens Ayaz'ın aşkını gençler sevmişti. Sudan sebeplerle kavga etmelerine, arkadaşlarının onları barıştırmak için yaptığı türlü türlü oyunlara bayılıyordu seyirci ve bu da reytinglere yansıyordu haliyle. Ancak bu sezon işler değişti... Öykü ve Ayaz evlenince büyü bir anda bozuldu. Üstüne Öykü'nün patroniçe olması ve kayınvalidesi Önem'le mücadeleye girişmesi, yani Ayaz-Öykü çekişmesinin ÖyküÖnem kapışmasına dönüşmesi diziyi rayından çıkardı. Durum böyle olunca, Öykü ve Ayaz'ın aşkına odaklanan gençler diziden koptu. Reytingler düşüşe geçince de kalem kırıldı. Kanal yönetimi ve yapımcının ortak kararıyla dizi ocak ayında final yapacak. Evlilik aşkı bitirir derler ya, görünen o ki artık dizileri de bitiriyor.