Türkiye'nin en seksi kadınlarından biri hackerların kurbanı oldu. Yakın tarihte adı Arda Turan ile aşk dedikodularına karışan seksi sunucu Burcu Esmersoy'un üstsüz fotoğrafı internette dolaşıyor.

Türkiye'nin en seksi kadınlarından biri olan, ünlü sunucu, oyuncu, Burcu Esmersoy'un üstsüz fotoğrafı ortaya çıktı. 

Burcu Esmersoy büyük şok yaşıyor. Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı sarsan ve ünlülerin korkulu rüyası olan 'hackerlar' bu kez Burcu Esmersoy'a bela oldu. 

Burcu Esmersoy'un özel fotoğrafı sosyal medyada olay yarattı.

fft16_mf5948109.jpeg

Özçekim yaptığı görülen bu fotoğrafta üstsüz poz veren Burcu Esmersoy'un bu karesi internete nasıl sızdığı merak konusu oldu.

İddiiaya göre Burcu Esmersoy'un yatakta üstsüz poz verdiği bu fotoğraf hacklerlar tarafından çalındı.
 
Burcu Esmersoy'un vereceği tepki ise merak konusu oldu.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?
 
2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur.Annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur’dur.Çerkez kökenli bir sunucudur.Annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmışlardır.Ablası ve babaanesinle beraber yaşamıştır.Beşiktaş Lisesi mezunudur.Ardındanda İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur.New York Üniversitesinde bir takım eğitimler almıştır.
 
1997 tarihinde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve Dördüncü olarak yarışmayı tamamlamıştır.Yine aynı yıl Japonya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış oradada dostluk güzeli ünvanını kazanan isim olmuştur.Tv dünyasına girmesi Hıncal Uluç sekreterliğini yaparak olmuştur.Önceleri birkaçtane klipte rol almıştır.Kanal D’de çocuk programlarını sunmuştur.2000 tarihinde CNN Türk ekranlarına giriş yaptı ve yaklaşık burada 5 yıl kadar hem spor spikeri hemde muhabirlik görevini üstlendi.2006 tarihinde ise NTV’ye transfer oldu ve burada Spor servisini sunmaya başladı.Spor konusunda bayanlarında erkekler kadar başarılı olabileceğini gösterdi.Formula 1 yarışlarınla ilgili programlar yaparak aynı zamanda canlı olarakta sundu.Kendisi iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.
 
Burcu Esmer Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris’te evlenmiştir.2008 tarihinde ise ayrıldılar.2010 tarihinde Mahsum Kırmızıgül yapımcılığını üstlendiği Romantik Komedi filminde konuk oyuncu olarak oynadı.30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Yok Böyle Dans isimli yarışmaya katılmıştır.Ünlü kişilerin katıldığı yarışmada Azra Akın birinci olmuştur.2011 tarihinde yarışmacı olduğu programda sunucu olarak görev yapmıştır.Yine Acun Ilıcalı’nın hazırladığı Survivor Ünlüler Gönüllüler programındada sunuculuk görevini yapmıştır.
 
Kısa bir süre Çok izlenen dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın dizisindede rol almıştır.
 
Burcu Esmersoy Boyu : 1.68’dir.