Ülkemizde de oldukça sevilen rock müziği sanatçılarından olan Haluk Levent’e şok bir haber geldi. Ülkemizin sevilen sanatçılarından olan Haluk Levent yeniden hapse girebilir. Ücretini alıp saneye çıkmadığı konserler ve bu benzeri olaylarla başı sıkça dertte olan ünlü isim bu sefer cezaevinin yolunu tutacak

Mazisinde bir çok kez cezaevi bulunan Haluk Levent’e bir kez daha cezaevi görünmüş gibi. Zira ücretini aldığı konserlere çıkmayan ünlü rockçı bu gibi sebeplerden dolayı başı dertteydi. Yakın çevre tarafından 350 Bin TL borcu odluğu AREL tarafından 3.kez mahkemeye verildi. Mahkemeye verilen ünlü sanatçı mahkeme kararıyla 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Haluk Levent’in  iş adamlarından olan E.K’ya 1 milyon lirayı gecik borcu odluğu ve bu yüzden evine icra geldiği belirtildi.Bir miktar para vererek borcunu ödeyeceğini belirten Levent’e eşyaları bir süreliğine geri verildi.

Konu hakkında konuşan Arel, “ Haluk kumar borçları yüzünden beni de mağdur etti. Hakkında hapisakrarıvar. Görüldüğü yerde tutuklanacak. “ şeklinde konuştu.  Bunun üstüne borcunu kabul eden Levent, “ Borcun bir kısmı Cuma günü Arel’in hesabında olacak.” Şeklinde konuştu.

Haluk Levent kesinleşmiş olarak 3 ay hapis cezasına ve 1800 TL para cezasına çarptırıldı.