İrlanda'da gazeteci olmak için üniversiteye gidecekken, ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşen Chloe Loughnan Ortaç, halen o hayalinden vazgeçmediğini söyledi.

Chloe Loughnan Ortaç, Adana Optimum AVM'nin "Moda Günleri" kapsamında düzenlediği 2015/2016 Sonbahar-Kış defilesinde podyumda fırtına gibi estikten sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'ye ilk geldiğinde dil bilmediği için sıkıldığını ancak, artık çok rahat konuşup, çok mutlu olduğunu anlatan Chloe Loughnan Ortaç, en büyük hayali sorulduğunda ise "Gazetecilik" yanıtını verdi. İrlanda'da gazetecilik okumak için üniversiteye başvurduğunu ancak Türkiye'ye yerleşince bu hayalinin rafa kalktığını anlatan Ortaç, "Bir fırsat kolluyorum. Yazmak, röportaj yapmak istiyorum. Bu hayalimden vazgeçmedim. Gazetecilik hep ilgimi çekmiştir. Şu anda yeni projelerim var. Şimdi olmasa da belki gelecekte yapabilirim" dedi.

"TÜRK YEMEKLERİNE ALIŞAMADIM"

İrlanda yemek kültüründen sonra Türk yemeklerinin kendisine ağır geldiğini, çok fazla alışamadığını anlatan Chloe Loughnan Ortaç, ama eşi için yemek yaptığını ve kendine de kendi kültürlerine özgü yemekler pişirdiğini söyledi.

Chloe Loughnan Ortaç, gelecekteki kariyer planlarından söz ederken de oyunculuğa sıcak baktığını belirterek, "Bu yıl çok fazla dizi film teklifi geldi ancak, hiçbiri bana uygun değildi. Komedi ya da aksiyon olabilir. Böyle dizilerde uygun bir rol olursa oynarım. Ama, dizi mi sinema filmi mi derseniz, ben tercihimi sinemadan yana kullanırım. Çünkü, dizi film setleri çok yorucu. Kocamı da ihmal etmek istemem" diye konuştu.

Bir filmde eşi Serdar Ortaç'la da oynamak istediğini anlatan Chloe Loughnan Ortaç, "Hatta bizim hayatımızı, tanışmamızı, evlenmemizi konu eden bir filmde oynamak isterim" dedi.

"BEBEK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Chloe Loughnan Ortaç, bebek konusunda da hiç aceleci davranmadıklarını belirterek, "Henüz yeni evliyiz. Bebek yapmak için çok erken, daha zamanımız var" diye konuştu.

Hayalindeki meslek ’gazatecilik’