İşte Benim Stilim 2016'nın dün akşam yayınlanan gala gecesi bölümünde iki kişi birden yarışmaya veda etti. Peki İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kimler elendi? İşte Benim Stilim 2016'dan ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde....

TV8'in vazgeçilmez Yarışma programı İşte Benim Stilim 2016’da yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Aralarında kariyer hayatında zirve yapmış birçok ünlünün yer aldığı yarışmacılar eleme gecesinde kıyasıya mücadele edecekler. Ünlülerin stil rekabeti gün geçtikçe dozunu arttırarak devam ediyor. Peki İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elenecek? Bu akşam ekrana gelecek olan eleme gecesi için heyecan dorukta...

İşte Benim Stilim 2016 kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu akşam iki kişi birden yarışmaya veda etti. İlk elenen Yeşim Erçetin ikinci elenense Yasemin Öztürk oldu.
 
İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
 
Yasemin Öztürk neden 3. haftada elenmenin en güçlü adayı. Şifre, Hakan Akkaya'nın "Puanımı üç haftalık performansa veriyorum" sözlerine gizli. Hakan Akkaya'nın sözleri elenen kişiyi de ele verdi. Yeşim ve Yasemin İşte Benim Stilim All Star'dan elenen isimler oldu.
 
10 BİN LİRALIK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?
 
Gizem Özdilli mükemmel bir Bülent Ersoy şarkısıyla sahne aldı. Türk sanat müziğinin eşsiz sesi Bülent Ersoy'u mükemmel şekilde taklit eden Gizem Özdilli jüriden en yüksek puanı aldı. Tarkan'ın bestelediği 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' şarkısını okuyun Bülent Ersoy'u taklit eden Gizem Özdilli izleyenleri büyüledi. Topladığı yüksek puanlarla Gizem Özdilli 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.
 
İLK ELENEN YEŞİM ERÇETİN
 
Yeşim Hande Yener’i canlandırdı. Yasemin Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna’ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim’in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim’in elenmesini istedi. Uğurkan Erez muhalefet yaparak Yasemin’in adını verdi. Ivana Sert de Yeşim’in adını söyledi. Böylece İşte Benim Stilim’de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI

Türkiye'nin en şık, en stil, en havalı yarışma programı İşte Benim Stilim 2016'da; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz ve Hatice yarışmaya devam ediyor..

“SİZİN ADALETİNİZE HAYRANIM”

Podyumda çıkan ELİF Ece Uzun’un kombini yarışmacılar tarafından beğenilirken jüri tarafından beğenilmedi. Neslihan Yargıcı kombinin ruhu olmadığını söylerken Hakan Akkaya “Fazla zorlama, Japon halk dansı kıyafeti gibi” dedi. Her zaman sakin tavrıyla dikkat çeken Elif Ece Uzun’un jüri tarafından bu yönü eleştirildi. “Gerçekte de böyle misin?” diye soran Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya, Ece’yi diğer yarışmacılara sordu. Tuğçe Özbudak söz alarak “Elif kuliste de böyle sessiz ve sakin” dedi. İvana Sert, Elif Ece Uzun’u savununca “Elif “İvana Hanım sizin adaletinize hayranım, burdan giderim gitmem bunu söylemek istedim” dedi. Bunun üzerine Hakan Akkaya “Ben adaletsiz miyim, bizi itham ediyorsun” dedi. Elif Ece Uzun “Asla böyle bir imada bulunmadım” diyerek Hakan Akkaya ve Neslihan yargıcı’nın gönlünü aldı.

“BEŞ YILDIZLI OTELİN GARSON KIYAFETİ GİBİ”

Podyuma çıkan Sevil Uyar, bugünkü kombiniyle hem yarışmacılardan hem de jüriden geçer not alamadı. Sevil Uyar jürinin karşına geçtiğinde en sert eleştiriyi Neslihan Yargıcı yaptı. Neslihan Yargıcı “Kıyafetin hiç olmamış , ben zamanında da çok yaptım. Kıyafetin beş yıldızlı bir otelin garson kıyafeti gibi” dedi. Söz alan Hakan Akkaya “Çok zorlamasın” dedi. Styling ile çalışan Sevil,” Styling ile çalışmamı gözden geçireceğim” dedi.