Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim 2016” Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konukları; Perihan Savaş ve Serdar Gökhan. 
 
Usta oyuncular Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elendi?
 
Konsept; Yeşilçam
 
İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?
 
İşte Benim Stilim 2016'nın 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde yarışmaya veda eden isim Neslihan Önder oldu.
 
10 BİN TL'LİK ÖDÜLÜ KİM ALDI?
 
İşte Benim Stilim 2016'nın 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde Sevil Uyar, Turist Ömer (Sadri Alışık) kombiniyle 10.000TL'lik ödülün sahibi oldu.
 
HATİCE EVLENME TEKLİFİ ALDI
 
Türkan Şoray ve Bulut Aras'ın başrolünü oynadığı Sultan filmini sahnede canlandıran Hatice'ye 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşından evlenme teklifi geldi. Stüdyoda heyecan dolu dakikalar yaşandı.
 
 NESLİHAN ÖNDER KİMDİR?
 
Bir dönem Çin’de yaşayan Neslihan Önder, döndükten sonra 4 sene süren bir evlilik yaptı. Neslihan Önder 'in evliliği 2008 yılında Adanaspor'da oynayan futbolcu Erkan Ergun ile oldu.
 
Bu evlilikten Neslihan Önder ile Erkan Ergun'un Volkan isminde bir oğlu oldu.
 
2009 yılında çocuk sahibi olan Neslihan Önder, 4 yıl mesleğine ara verdi. Neslihan Önder 2011 yılında “Fashion Week” ile mesleğine geri döndü.
 
2013 yılında "Ben Buradan Atlarım" isimli televizyon programına katılan Neslihan Önder, mankenlik kariyerine devam ediyor.