TV8'in heyecan dolu yarışması İşte Benim Stilim All Star'da dün akşam kimler elendi belli oldu. Finale doğru giden yolda iki isim İşte Benim Stilim All Star'a veda etti. İşte Benim Stilim All Star yarı final akşamı ve ayrıntılar haberimizde.

İşte Benim Stilim All star 18 Aralık eleme gecesinde Yarışmacılar jürinin önüne iki ayrı konseptle geldiler. 10 bin liralık büyük para ödülü almak için konsept roman seçildi. Elenme adayları için ise konsept 'idoller' oldu.
 
İŞTE BENİM STİLİM'DE 10 BİN TL KİMİN OLDU?
 
Gülşah Yılmaz Roman gelini konseptiyle gecenin birincisi olarak 10 bin liralık para ödülünü kaptı.
 
İŞTE BENİM STİLİM'DE KİMLER ELENDİ?
 
Eleme adayları Sima Şerafettinova, Nihal Candan, Ezgi Ünal ve Ayşenur Balcı arasından yarı finalist olması için jüri oy kullandı. Jüri ilk olarak Ayşenur Balcı'nın kalması yönünde karar verdi. Nihal Candan'da yarı finali geçen diğer isim oldu.
 
İşte Benim Stilim birincilerinden Ezgi Ünal ile Sima Şerafettinova ise elenen isimler oldu.  İşte Benim Stilim jürisi yarışmada bugüne kadar birinci olan tüm yarışmacıları elemiş oldular.
 
İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ KİMLER?
 
İşte Benim Stilim All Star'daki son elemeyle yarışmanın birincisi olma yolunda kalan 6 isim de ortaya çıktı. İşte Benim Stilim All Star birinciliği için yarışacak isimler şunlar :
 
-Ayşenur Balcı
-Nihal Candan
-Ayşegül Doğan
-Gülşah Yılmaz
-Çiğdem Çelik
-Özden Cerrahoğlu