İşte Benim Stilim Ünlüler çok hızlı başladı. Hakan Akkaya, Ivana Sert, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim Ünlüler'de gergin anlar yaşandı. Neslihan Yargıcı yarışmacıları çok sert eleştirdi. İşte o anlar.. İ

şte Benim Stilim 2016'nın 1 Ocak 2016 akşamı yayınlanan bölümünde jüri Neslihan Yargıcı ilk izlenimlerini aktardı. İşte ilk bölümde yaşananlar..

 

NESLİHAN YARGICI İŞTE BENİM STİLİM JÜRİSİNDE
 
2016 yılının başında başlayacak olan 5.sezon İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı da oturacak.
 
Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun olmadığı bu yeni sezonda İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yine sunuculuğu Öykü Serter yaparken, jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yer alıyor.
 
NESLİHAN YARGICI KİMDİR?
 
90’lı yıllarda kariyeri kadar, düzenlediği çılgın partilerle de basının gündeminde kaldı, siyahların kadını olarak anıldı.
 
Neslihan Yargıcı, 12 Aralık 1952 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Merzifon kökenlidir. Gençlik çağında iken anne babası boşandı. Moda eğitimimi Fransa'da aldı. 
 
 Kısa süren modellik kariyerinin ardından moda dünyasına adım attı. 80’li yılların sonunda popüler olan tiyatroda defile modasını başlattı. 90’lı yıllarda kariyeri kadar, düzenlediği çılgın partilerle de basının gündeminde kaldı, siyahların kadını olarak anıldı.
 
Neslihan Yargıcı, 1988 yılında Atıf Yılmaz’ın yönettiği “Arkadaşım Şeytan” adlı sinema filminin kostümlerini tasarladı. 90’lı yıllarda patlayan Türk pop müzik sanatçılarına imaj danışmanlığı yaptı, Sertab Erener’in çıkış parçası Sakin Ol’un klibinde Sezen Aksu ve Uzay Heparı ile birlikte oynadı.
 
Kanal 6’da Beni Baştan Yarat isimli bir programın sunuculuğunu yaptı. 1996 yılında modayı bıraktığını açıkladı.
 
Yargıcı mağazalarının sahibi olan Emir Yargıcı kuzenidir.
 
2006 yılında İstanbul’da yapılan Best Model of The World Yarışmasında Deniz Akkaya, Güzide Duran, Şenay Akay ve Tuğçe Güder ile Jüri heyetinde oldu.
 
2011 yılında Medyapım’ın TNT için hazırlıklarını sürdürdüğü sunuculuğunu Gül Gölge’nin yapacağı “Buzda Dans” yarışmasında Neslihan Yargıcı, Önder Bekensir, Yılmaz Morgül, Ceyda Ateş, Gökhan Taşkın, Eda Özerkan, Seren Serengil, Doğuş ve Çelik Erişçi gibi isimlerin yarışacakları haberinden sonra henüz ekrana gelmeden iptal edildi.
 
Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2005 - Kapıları Açmak (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 
2003 - Eyvah Eski Kocam (Figen) (TV Dizisi) 
1991 - Varsayalım İsmail (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 
Kostüm Tasarım :
1988 - Arkadaşım Şeytan (Kostüm Tasarım)(Sinema Filmi)