İşte Benim Stilim'de bir hafta daha geride kaldı. Heyecanın ve rekabetin her geçen gün biraz daha arttığı programda gecenin konsepti Gelinlik'ti. Buna göre yarışmacılar belirledikleri konseptle birlikte gelinlik giyerek podyuma çıktılar. Gecenin sonunda jürinin kararıyla İşte Benim Stilim yarışmasına 5. haftanın sonunda veda eden isim Dilara Rabia Yaşar oldu.

DİLARA RABİA YAŞAR KİMDİR?

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Bacak boyunu beğenmediğini söyleyen genç yarışmacı, doğallıktan yana olduğunu, ruh haline göre ve kendisine yakışanı giymeye çalıştığını ifade ediyor.

Yeşim Aydın Bu Kez Sıradanlıkla Eleştirildi

Marjinalliğiyle her zaman dikkat çeken Yeşim Aydın, bu kez giydiği gelinlikle sıradan bulundu. Eleştiriler bir bir gelirken Yeşim kendini ''Evlenirken marjinal değilim'' diyerek savundu.

Bahar Candan'ın Gelinliği Tartışma Konusu

Podyumun asi kızlarından Bahar, sahneye çıktığında yarışmacılardan gelen ilk tepki Bahar'ın gelinliğiydi. Eleştirilerin başında yer alan Meral Avcı, Bahar'ın gelinlik giymediğini ve bir şov kızı olduğunu iddia etti. Tartışmalar bu şekilde devam etti.