İşte Benim Stilim All Star 25 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Ünlüler sezonunda yer almayacak olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu veda konuşmalarını yaptılar. Kemal Doğulu'nun gözyaşlarını tutamadığı veda bölümüyle birlikte, fenomen programda da bir devir kapanmış oldu. İşte Benim Stilim bundan böyle birbirinden ünlü yarışmacılarla ekranları sallayacak.

Öykü Serter'in sunuculuğunu yapacağı, İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturacağı, 'İşte Benim Stilim'yarışmasının ünlüler ayağı Ocak ayının ilk haftası ekranlara gelmeye başlayacak. Önceki akşam Etiler Sess'te gerçekleşen yeni yıla merhaba partisiyle bir araya gelen yarışmacılar, bir yandan yeni programlarını kutlarken, bir yandan da kaynaşma fırsatı buldular. Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Gizem Özdilli, Esra Balamir, Sevil Uyar ve Berna Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 15 ünlü yarışmacının 3 ay boyuca kıyasıya yarışacağı yarışmanın finalisti, büyük ödülün sahibi olacak. Böylelikle İşte Benim Stilim yeni sezonunda reyting kaygılarını ünlülere emanet etmiş oldu...

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasının yarışmacı kadrosunun tam listesi ise, eğer son dakika değişiklikleri olmazsa şu şekilde karşımıza çıkacak:

Berna Öztürk
Neslihan Önder
Esra Sönmezer
Nil Karataş
Esra Balamir
Tuğçe Özbudak
Simge Tertemiz
Hatice
İnci Pars
Gizem Özdilli
Ece Gürsel
Aslızen
Sevil Uyar
Yeşim Erçetin
Pelin Suade