Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un takımlarından başarılı yarışmacılar canlı yayında sahneye çıkarak performansları sergiledi. Canlı olarak yayınlanan yarışmada izleyecilerin SMS oyları sonucunda çeyrek finali başarıyla geçen isimlerden finale kalanlar belli oldu. Gruplar halinde sahneye çıkan yarışmacılardan birinci gruptan Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe, diğer gruptan ise Sahil Ekmekçi gelecek hafta yapılacak olan büyük final haftasına kalan yarışmacılar oldu. O Ses Türkiye'de diğer grupta ise Elnur Huseynov birinci oldu ve finale kaldı ikinci olan Sarper Arda Akkaya da finalde yarışacak. Osman Vahit Özdal da finallerde yarışacak iddialı isimlerden oldu 

O SES TÜRKİYE FİNALDE YARIŞACAK İSİMLER 

O Ses Türkiye büyük finalinde yarışacak yarışmacılar ise Sahil Ekmekçi, Elnur Huseynov, Osman Vahit Özdal, Muhammet Vanal, Sarper Arda Akkaya, Emrah Güllü, Kaya Aslantepe, Zeo Jaweed oldu. 

Ceyda Tezemir, Yana Solomon, Anıl Şimşek ve Hasan Şahinsoy ise elenen yarışmacılar oldu. 

Finale kalamayan yarışmacılardan olan Anıt Şimşek'e ise Acun Ilıcalı bir sürpriz yaparak final haftasına davet etti ve şarkı söylemesini istedi. Performanslarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan ancak finale kalamayan Anıl Şimşek gelecek hafta O Ses Türkiye finalinde Hadise ile birlikte düet yapacak. 

O Ses Türkiye final haftası yarışması ise 16 Şubat Pazartesi başlayacak. O Ses Türkiye final haftasında 8 yarışmacı Türkiye'nin yeni O Ses'i olabilmek ve büyük ödülü kazanabilmek için mücadele edecek.