Ömür Gedik’in İzzet Yıldızhan ile yapmış olduğu röportajdan öne çıkan başlıklar şöyle:

‘Her erkek kadar çapkınım’

Çocuklarının anneleriyle görüşmediğini söyleyen Yıldızhan, "Üç anne var. Annelerle görüşmüyorum. Çocuklar annelerle kalıyor. Hepsi başımın tacı ama anneleri beni istemiyor, terk etmişler yani. Beni kovmuşlar. " dedi ve ekledi; "Her erkek kadar çapkınım. Bütün erkekler aynı."

‘Kadınlar çok duygusal oldukları için erkeklerin her sözüne kanar’

Erkeklerin kadınları kandırdığını da söyleyen Yıldızhan, "Kadınlar çok duygusal oldukları için erkeklerin her sözüne kanar. Hiçbir erkek hayatındaki kadına doğru söylemez. Hepsi de yalan söyler. Bu konuşmalarım kesindir ve nettir. Her erkek eşine, hayatındaki kadına yalan söyler."dedi.

‘Benim gibi 50 tane var bu camianın içinde’

Yıldızhan, bugüne kadar neden evlenmediği sorusuna şu cevabı verdi; "Benim üç ayrı kadından yaptığım çocuklar konuşuluyor. Benim gibi 50 tane var bu camianın içinde. Sadece benim hayatım değil yani. Kimisi söylemiyor, kimisi benim gibi sivri değil. Açık ve netim. Çocuklarımın babasıyım, hem de aslanlar gibi. Bunu benim gibi söyleyebilen cesaretli insan yok ortada. Kadın-erkek hiçbir sanatçının hayatı normal değil. Kimse alınmasın. Sen de dahilsin bunun içine."

‘Kadın evde oturmalı, çocuk yapmalı’

İzzet Yıldızhan'ın kadının çalışma hayatına ilişkin görüşü de şöyle; "Kadın evinde oturmalı, çocuğunun annesi olmalı. Bir kadının üç, dört tane çocuğu olmalı. Ekonomik özgürlükleri var ise bir kadının evde çocuklarını büyütmesi, onlarla, eğitimleriyle uğraşması gerekiyor bence."