Gabrielle 22 yaşında, ve bir süpermarkette çalışıyor. 5 Justin Bieber dövmesi var, koca bir dolap dolusu Justin Bieber resimli kıyafeti, albümü ve hediyelik eşyası var. Geceleri Bieber’ın maketine sarılarak uyuyor.

SOYADINI BİLE DEĞİŞTİRDİ

Gabrielle soyadını bile “Bieber” olarak değiştirdi. Kendisine inanmayanlara da yanında taşıdığı belgeleri gösteriyor. Herkese de “resmi olarak evlenmesek de o benim kocam” diyor. Gabrielle 2009 yılında Justin Bieber’ın One Time isimli ilk single’ı piyasaya çıktığından beri onu sevdiğini ve sevginin artık takıntı haline geldiğini söyledi. “Kabarık saçı ve kaykayıyla o kadar tatlıydı ki, görür görmez ona aşık oldum. Benim tüm dünyam Justin Bieber” şeklinde konuştu.

BAŞKA HİÇ ERKEK ARKADAŞI OLMADI

Gabrielle Justin Bieber takıntısından dolayı bugüne kadar hiç kimseyle sevgili dahi olmamış. Genç kız “Justin Bieber benim için tek erkek. Justin Bieber dışında kimseyle sevgili olmam. Şu anda onu ergenliğimdekinden daha da çok seviyorum. Çok çekici bir erkek ve muhteşem karın kasları var” diyerek bu konudaki görüşlerini dile getiriyor.

Genç kızın en büyük hayali ise bir gün Justin Bieber’la şahsen tanışmayı çok istediğini ve onunla tanıştığında büyük ihtimalle gözyaşlarına boğulacağını söyledi. (NTV)