Dünya genelinde kalçasıyla şöhret yapan TV yıldızı Kim Kardashian şu sıralar yeni bir olayla gündemde. Kardashian şöhretine şöhret katmak için kolları sıvadı.

ABD’de yaptığı reality show ile hatırı sayılır bir şöhretin sahibi olan Kim Kardashian’ın “Göğüslerinin de en az kalçaları kadar ünlü olması için” göğüslerine makyaj yapacak özel bir makyöz tuttuğu iddia ediliyor.

İngiliz The Sun gazetesi haberi “Böyle bir acayip meslek duydunuz mu?” başlığıyla verdi. Haberde 34 yaşındaki bir çocuk annesi yıldızın “göğüslerinin daima mükemmel görünmesi için” gölgeleme alanında uzmanlaşan makyöz Jessica Mirdita’yı işe aldığı belirtildi

Sıcaklığın eksi 5 derece olduğu New York'ta bir restorandan çıkan Kardashian, böyle görüntülenmişti.

‘Bayan popo’ unvanı dışında artık yüz güzelliği ve göğüsleriyle de anılmak isteyen Kardashian’ın bu girişimini kocası Kanye West’in de desteklediğini belirtiliyor.

Jessica Mirdita’nın bronzlaştırıcı ürünler kullanarak Kardashian’ın göğüslerinde gölgeleme yapacağı ve ünlü yıldızın giyeceği kıyafetlerin dekolteleri konusunda da görüş bildireceği iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesi de Kardashian’ın geçtiğimiz hafta soy ağacını çıkarmış, atalarının Erzurum-Kars göçmeni Ermeniler olduğunu belgelemişti. 

kardashian-makyoz-16-02-151jog6wpghuq7la_pchzz5w.jpg