Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 234. bölümde Çağrı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Yüksel’in kurtarılış sahnesiyle konuşulmaya bir kez daha devam etti.

Polat Alemdar tarafından kurulan KGT ekibinin, uzun uğraşları sonucu izine rastladığı Çağrı’nın, 20 kişilik özel harekat ekibi ile hastaneden kaçırılış sahnesi tüm izleyenleri ekranları başına kilitledi. 

Ortadoğuda esir düşen ve sonrasında Siyah Sancak ekibi ile birlikte vücuduna Ebola virüsü enjekte edilen Çağrı, Yunanistan’da ayağından vurulduktan sonra hastaneye kaldırılırken, kendisinden bir daha haber alınanamıştı.

Kendisine öldü gözüyle bakılırken, Yunanistan’a operasyon yapan Polat Alemdar yönetimindeki Siyah Sancak ekibi Çağrı’yı hastaneden kurtarırken, Ebola virüsünün panzehirini bulan ekip, sonrasında Çağrı’yı hastaneden kurtarır kurtarmaz vücuduna iğneyi enjekte ederek, dizide bir başarıya daha imza atmış oldular.

Dizide en dikkat çeken sahnelerden biri ise Polat Alemdar’ı dünyaya terörist ilan etmek için  Amerika tarafından görevlendirilen Lion ekibi ile Çağrı arasında geçen dialog oldu.

İşte o dialog:

Yaşaman için Polat Alemdar’ın Yunanistan’da terör eylemi yaptığını ellerindeki kameraya söylemesi gerektiğini ancak bu şartla panzehirin kendisine enjekte edileceğini söyleyen Lion askerleri, Çağrı’nın buna karşılık; Bunu söylemektense ölmeyi tercih ederim cevabıyla şok oldular.

Ölümü göze alıp Polat Alemdar’a ihanet etmeyen Çağrı ise bir çok izleyen tarafından sosyal medyada haftanın konusu oldu.

Ekranları başında herkes bu sahneye kilitlenirken, Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe gecesine bir kez daha damgasını vurmuş oldu.

Haber: Ertuğrul Kanık