Medcezir'in yönetmeni Ali Bilgin ile Sedef karakterini canlandıran Defne Kayalar, sessiz sedasız evlendi. Peki Defne Kayalar kimdir? İşte o ayrıntılar...

Amerikan The O.C. dizisinin yerli uyarlaması olan MedCezir 'in yönetmeni Ali Bilgin ile Sedef karakterini canlandıran Defne Kayalar, evlendi.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Çiftin geçen haftalarda aile içinde sessiz sedasız evlendiği öğrenildi. Evlilik haberini sadece yakın dostlarıyla paylaşan yönetmen Ali Bilgin, geçen sezon dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılan sevgilisi Kayalar'ın rolünün artmasını ve bu sezon ana karakterlerin arasına katılmasını sağlamıştı.

Defne Kayalar kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinde Sedef karakterini canlandırıyor. Biraz asi ve eğlenceli yönleri ile birlikte aşk hayatı oldukça karışıktır. Güzelliğini doğduğu il olan İzmir’den almaktadır. Yaman’dan hoşlanan Sedef olmayacağını hissederek ondan uzaklaşmak zorunda kalır. Faruk ile geçmişte arasında olan ilişkine yeniden başlayarak evlilik kararı alacak gibi gözüküyor. Ender karakterinin kız kardeşi olarak diziye katılmıştır.

Defne Kayalar, 7 Mayıs 1975 yılında İzmir ilimizde dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. eğitim hayatını bilkent Üniversitesi Grafik Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk hayatına 1996 yılında başlayarak profesyonelliğe adım atmıştır.

Kişisel Özellikleri
İzmir 7 Mayıs 1975 doğumludur,
Boyu 170cm,
55 kilo,
Saç rengi koyu kestane,
Göz rengi kahverengi,
Ayakkabı numarası 36,5
Beden Ölçüsü 34-36

Oynadığı Diziler
Medcezir
20 Dakika
Keskin Bıçak
Alacakaranlık.

Vodafone reklamlarında oynamıştır.
Salkım Hanımın Taneleri filminde rol aldı.

defne-kayalar-alibilgin.png