Fransa Alpleri'nde geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve iki yılı aşkın süredir bitkisel hayatta olan Michael Schumacher ile ilgili flaş açıklamalar geldi.

Efsane Formula 1 pilotunun menajeri Sabine Kehm, Alman basınına verdiği özel röportajda, herkesin çok merak ettiği, neden Schumi'nin sağlık durumuna ilişkin gelişmelerin paylaşılmadığı konusuna açıklık getirdi.

Schumacher'in insanların gözünden uzaklaşmak ve ortadan kaybolmaya dair bir isteği olduğunu söyleyen Kehm şöyle konuştu:

"Bir keresinde Michael ile yaşadığımız uzun bir tartışmanın ardından kendisini gelecek yıl artık aramam gerekmeyeceği çünkü gözden kaybolacağını söyledi. Sanırım bu kendisinin, bir gün gerçekleştirmek istediği gizli rüyasıydı. İşte bu yüzden şimdi ben onunla ilgili şeylerin açığa çıkmasını istemiyor ve onun isteklerini korumaya çalışıyorum".

"HASTA YAKINLARI GAZETECİ GİBİ ÇALIŞTI"

Michael Schumacher'in kayak kazasından sonra kaldırıldığı hastanede yaşananlara ait detaylar da paylaşan Sabine Kehm çarpıcı anekdotlar aktardı:

"Diğer hastaların arkadaşları ya da akrabaları gazetecilerden para koparmaya çalışıyordu. Etrafta geziyor ve nasıl yazacaklarına biraz dikkat etmeleri gerekiyor." (Milliyet)