Kuzey Kıbrıs’a  14 ülkeden gelen güzeller, Merit Royal & Premium Hotel 2017 Miss Mediterranean seçilebilmek için mücadele etti.

2003 yılından beri her yıl düzenlenen yarışmanın bu yılki durağı olan Kuzey Kıbrıs’a Türkiye,  Tunus, Portekiz, Slovenya, Malta, Hırvatistan, Cezayir, İspanya, İtalya, Sırbistan, Fransa, Bosna Hersek, İspanya ve Makedonya güzelleri geldi. Gece, güzellerin mayolu geçişiyle başladı. Ardından Lübnanlı sanatçı Kaan Ramadan şarkılarını geceye katılan konuklar için seslendirdi. Sonrasında ise ülkelerinin geleneksel kıyafetleriyle podyuma çıkan güzellerin arasından yarı finale kalanlar açıklandı.

Türkiye adına yarışan Ece Bilsen yarışmaya yarı finalde veda edenler arasındaydı. Gece dans şovları ve violin dinletisi ile devam etti. Gecede yarı finale kalan yarışmacılara sorulan soruların ardından Lübanalı star Kaan Ramadan’ın ikinci kez sahne alması ile heyecan doruğa ulaştı.

Yarışmanın final bölümünde ise dereceye girenler açıklandı. Yarışmada üçüncü Fransa, ikinci Montenegro ve birinci İtalya adına yarışan Raquel Domingos oldu. Miss Mediterranean 2017 tacı ise Makedonyalı yarışmacı Evgenija Rizova’nın oldu. Gecede ayrıca yarışmaya sponsor olan Merit Hotel güzeli seçildi. Yarışmaya Malta’dan katılan Donnaha Borg  Merit Hotel Güzeli unvanını alarak yarışmayı tamamladı.

merit-miss-mediterranean-2017-a.jpg

merit-miss-mediterranean-2017-b.jpg

merit-miss-mediterranean-2017-c.jpg

merit-miss-mediterranean-2017.jpg