‘2015 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması’, önceki akşam Volkswagen Arena’da yapıldı. starTV’den canlı yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu kadir doğulu ve Leyla Lydia Tuğutlu üstlendi. Jüri koltuğunda, Mehmet Ali Erbil, Işıl Reçber, Çağla Şıkel ve Okan Bayülgen gibi isimlerin yer aldığı yarışmada 18 yaşındaki Ecem Çırpan, Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. 

Kadir Doğulu’nun dördüncü seçilen 18 numaralı Berfu Yıldız’ın adını “18 numarayla Şevval Ayvaz” diye yanlış anons etmesi skandala neden oldu. Adını duyan 15 numaralı yarışmacı Şevval Ayvaz, podyuma çıkıp, Berfu Yıldız’ın yerine tacı taktı. Ayvaz, finalde ilk dörde giren güzeller arasında Yıldız yerine kameralara ve gazetecilere poz verdi. Yıldız’ın, dördüncü olduğu ise gecenin sonunda anlaşıldı. 

Tacını düşürdü

Ecem Çırpan, gecenin sonunda ailesiyle gazetecilere poz verirken tacını yere düşürdü. 

KANAT HEPARI İÇERİ GİREMEDİ

Güzellik yarışmasını izlemeye giden Zeynep Tunuslu’nun oğlu Uzay Kanat Heparı, görevlilerin engeline takıldı. Manken, davetlilerin bekletildiği VIP bölümünden içeri girmek istedi.

‘Güneşin Kızları’ dizisiyle oyunculuğa adım atan genç manken, VIP’den giriş yapamayınca yetkililerle tartışmaya başladı. Heparı, tüm ısrarına rağmen kapıdan geri çevrildi. 

Klip gibi konser verdiler 

Gecede sahneye çıkan Kenan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Yarışmacı kızlarla ‘Güzeller İçinden’ şarkısını söyleyen Doğulu, sahne şovu ve enerjisiyle görsel bir şölen sundu. (Milliyet)