Eliz Sakuçoğlu'ndan geçtiğimiz yıl ayrılan Murat Boz yeni aşkı ile görüntülendi. Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrıldıktan sonra stil danışmanı olan Senem Sensilay ile çalışmaya başlayan Murat Boz dün akşam Senem Sensilay ile yakalandı. Daha önce haklarında aşk dedikoduları çıkan Murat Boz ve Senem Sensilay başbaşa akşam yemeği yediler. Akşam yemeği çıkışında gazetecileri karşısında gören Murat Boz gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

Yaz ayının başında Eliz Sakuçoğlu ile ayrılan Murat Boz yeni bir isim ile birlikte olmaya başladı. Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrıldıktan sonra  Senem Sensilay ile çalışmaya başlamıştı. Murat Boz ve Senem Sensilay aşkının bu haftalarda gerçek olduğu gündeme geldi. Yeni sevgilisi  Senem Sensilay ile başbaşa bir yemekte görüntülenen Murat Boz gazetecileri karşısında görünce büyük bir şok yaşadı. 

murat-boz-yeni-askiyla-yakalandi--1223844.jpeg

Şarkıcı Murat Boz'un yeni sevgilisi herkesi şok etti! Murat Boz birlikte çalıştığı Senem Sensilay'la yılın ilk gününde baş başa yemek yedi. Çıkışta magazin basını tarafından fotoğraflanınca da gaza bastı! Yaz ayının başında Elis Sakuçoğlu ile ayrılan Murat Boz yeni bir isim ile birlikte olmaya başladı. Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrıldıktan sonra  Senem Sensilay ile çalışmaya başlamıştı. Murat Boz ve Senem Sensilay aşkının bu haftalarda gerçek olduğu gündeme geldi. Yeni sevgilisi  Senem Sensilay ile başbaşa bir yemekte görüntülenen Murat Boz gazetecileri karşısında görünce büyük bir şok yaşadı. 

Murat Boz ile Senem Sensilay'ın iş ilişkisi aşka dönüştü. Daha önce birlikte oldukları dedikodularını yalanlayan Boz'la Sensilay yeni yılın ilk yemeğini Etiler Günaydın Kebap'ta baş başa yediler. Mekânda yaklaşık iki saat kalan çiftten Murat Boz, yemek bitimi şoförünü kendilerini almaları için çağırdı.

Mekân önüne gelen ve aracı çalışır durumda bekleten şoför, içeri girerek Murat Boz'a geldiğini  söyledi. Popçu çıkışta şoförünün arka koltuğa geçmesini söyleyerek,direksiyon başına geçti. Sensilay ise yanına oturdu. Çifti görüntülemek için saklandıkları yerden çıkan gazetecileri fark eden popçu aniden gaza basarak kaçmaya başladı. Etiler ve Bebek'te ara sokaklarda yaşanan kovalamaca popçunun çıkmaz bir sokağa girmesiyle bitti.