TV8'de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasında mücadele eden Kıbrıslı Türk müzisyen Lütfiye Özipek, finale kaldı.

Bu akşam canlı yayınlanan O Ses Türkiye yarı finalinde önce Sezen Aksu'nun sevilen şarkısı "Herşeyi yak" ardından da  "Unutamam" isimli şarkısı ile sahne alan Lütfiye Özipek yapılan oylama sonucunda finale kalmaya hak kazandı. 

Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye'de bu akşam büyük finalde şampiyonluk için yarışacak 

Kuzey Kıbrıs’ın sevilen sesi Lütfiye Özipek yoğun ilgiyle izlenen "O Ses Türkiye" yarışmasında SMS oylarıyla halkın belirlediği yarı final eleme turunu geçerek finale yükseldi. 

Lütfiye Özipek 4 Şubat akşamı canlı yayında yine SMS oylarıyla belirlenen finali geçerse birinci olarak “O Ses Türkiye”de adını şampiyonluğa yazdıracak.

Lütfiye Özipek: “Sevenlerimin desteğiyle finale yükselmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin SMS desteğiyle bunu başardım. 4 Şubat akşamı canlı yayında şarkımı söyledikten sonra da son bir destekle bana göndereceğiniz her bir SMS beni finale taşıyacaktır. Beni destekleyen ve destekleyecek herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

TV8 kanalında yayınlanan ve ülkemizde de yoğun ilgiyle izlenen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında canlı yayında oylama heyecanı devam ederken Kuzey Kıbrıs’tan yarışmaya katılan Lütfiye Özipek şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor. Başarılı performansı ile tüm sevenlerini etkileyen Kuzey Kıbrıs’ın sevilen sesi Lütfiye Özipek finalde yarışmaya hak kazandı. 3 Şubat akşamı canlı yayında ilk sınavını vererek SMS ile finalde yarışmaya hak kazanan Lütfiye Özipek 4 Şubat akşamı da SMS ile oylamaya çıkacak. 

“Herkese bu gururu yaşatmak istiyorum”

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla izlenen yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler bu yıl da SMS (kısa mesaj) ile oy göndererek, beğendikleri isimlere destek olabiliyor.

Kuzey Kıbrıs’tan yarışmaya katılan Lütfiye Özipek’in başarılı performansı ile öne çıktığı “O Ses Türkiye”de finale sayılı saatler kala, yarışmaya adamızdan da SMS ile oylar yağıyor. Binlerce kişinin yarıştığı ve eleme usulü yapılan O Ses Türkiye’de birçok eşleşme ve elemeden geçip yarışmaya devam etmeye hak kazanan Lütfiye Özipek finalde mücadele edecek. Lütfiye bu zorlu sınavı da geçerse şampiyon olacak.

Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan Lütfiye Özipek Kuzey Kıbrıs Turkcell’e yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda ilerlerken son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

Kuzey Kıbrıs’ın sevilen sesi Lütfiye Özipek bir üst tura sevenlerinin SMS desteğiyle çıkabildiğine değinerek tüm destekçilerine teşekkür etti. Lütfiye Özipek birinci gelebilmesi için kaderinin SMS’lere bağlı olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Çok mücadele ettim ve birçok güzel ses arasından elenerek geçtim, şimdi finaldeyim. Mutluluğumu ve heyecanımı ne kadar anlatsam az kalacaktır. Öncelikle beni finale taşıyan tüm destekçilerime çok teşekkür ediyorum. O Ses Türkiye’de tüm heyecanımla mücadele ediyor, ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Şimdi SMS oylama sürecinde sona geldik. 4 Şubat akşamı da herkesin desteğine ihtiyacım vardır. Şampiyon olmamın tek yolu atılan SMS’ler. Attığınız her bir SMS benim şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmamı sağlayacak. Hedefim birinci olmak ve herkese bu gururu yaşatmak. Beni destekleyenleri görüyorum ve bu bana ayrı bir mutluluk veriyor. İşte bunun için ben sonuna kadar sesimle yarışırken sizin de SMS’lerle son kez bana destek olmanızı ve etrafınızdaki kişilere de destekletmenizi rica ediyorum. 4 Şubat akşamı büyük gecede sahne performansımdan sonra herkesi oylama başladığında Lütfiye yazıp 1899’a oy göndermeye davet ediyorum. Tüm halkımıza buradan selamlarımı, sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu. 

1899’a SMS ile oylama

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “O Ses Türkiye” izleyicilerinin, favori yarışmacılarına destek için 1899 kısa numarasına SMS gönderebileceği belirtildi.

“Oy vermek istediğiniz yarışmacının adını yazarak 1899 kısa numarasına SMS göndermeniz yeterlidir” ifadesi kullanılan açıklamada,  Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı veya faturasız tüm hatlardan yarışmaya oy gönderimi yapılabileceği vurgulandı.

Yarışmada canlı yayında SMS oylamaları Türkiye saati ile 20.00, KKTC saatine göre de 19.00’da başlayacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell, her oy gönderimi için SMS ücretinin 10 SMS, yani 2.61 TL, 49 kontör olduğunu açıklarken, SMS sınırının olmadığını, aynı veya farklı kişilere istendiği kadar mesaj gönderilebileceğini belirtti.