Türk pop müziğinin son dönemlerdeki en başarılı kadın vokallerinden Derya Uluğ, ilk canlı performansını Maxim Royal’de gerçekleştirdi. Günlerdir ağır ilaçlarla ayakta durduğunu söyleyen Derya Uluğ, hastalığının yoğunluktan olmadığını söyleyerek ‘’Nazara geldim’’ dedi.

Merit Royal Hotel içinde ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Maxim Royal, bu hafta Derya Uluğ’u hayranlarıyla buluşturdu. Sahneye kendisini zirveye taşıyan şarkısı “Okyanus” ile çıkan Derya Uluğ, çok yoğun günler geçirdiğini ve gece için özel bir repertuvar hazırladığını söyledi. Hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Derya Uluğ, kendisini zirveye taşıyan “Okyanus” ve “Canavar” şarkıları sonrasında Kayahan, Sıla, Sezen Aksu, Sertab Erener, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe ve Orhan Gencebay şarkılarından oluşan bir sahne performansı sergiledi. Derya Uluğ, çok yakın bir zamanda çıkacak olan Yıldız Tilbe proje albümünde “Sana Değer” şarkısını seslendireceğinin müjdesini de verdi.

Yüreyi ve Gök aynı sahnede

Derya Uluğ, kendisini izleyen konuklar arasında bulunan Maxim Royal’in daimi solisti Güven Yüreyi’yi ve söz yazarı Aslı Gök’ü sahneye davet etti. Yüreyi ve Gök, seslendirdikleri birer şarkı ile geceye renk kattı.

Sıkı bir “Survivor” izleyicisi

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Derya Uluğ’un rahatsızlığı gözden kaçmadı. Günlerdir ağır ilaçlarla ayakta durduğunu belirten Derya Uluğ, hastalığının yoğunluktan olmadığını, nazara geldiğini belirtti. Çok yoğun günler geçirdiğini belirten Derya Uluğ, bir soru üzerine, ciddi bir “Survivor” izleyicisi oluğunu belirterek yarışmacılardan İlhan Mansız’ın duruşunu çok beğendiğini, Adem ve Sema’yı başarılı bulduğunu kaydetti.