Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence Glamour dergisine konuştu. Lawrence ”Beni kırmızı halılarda hep fazla dişi kostümler içinde görüyorsunuz. Bunun tek sebebi Dior markası ile çalışıyor olmam. Onun dışında özel hayatımda tam bir lezbiyen gibi giyiniyorum. Bir stilist arkadaşım, ‘Güzel göğüslerin var, niye göstermiyorsun’ diye kızıyor.”

‘The Hunger Games’in yıldızı Jennifer Lawrence, 2016 yılında vizyona girecek ‘Passengers’ filminde yer alacak ilk seks sahnesini çekerken yaşadığı zorlukları da anlatmıştı.
 
 25 yaşındaki oyuncu, partneri Chris Pratt ile çekecekleri sahne öncesinde gerginliğini atmak için sert bir şeyler içtiğini ancak işe yaramadıgını söyledi.

“Chris evliydi ve ben de ilk defa evli bir adamla öpüşüyordum. Kendimi suçlu hissettim. Bu sahneyi iş icabı yaşadığımı suçluluk hissiyle dolan mideme anlatamıyordum. Annemi arayıp, ‘Anne, bu normal mi? Lütfen söyle’ dedim. Hayatımda kendimi en savunmasız hissettiğim andı” dedi.

Passengers filminde Jennifer ve Chris, binlerce insanı uzaktaki bir koloniye taşıyan uzay aracı seyahatinde aşkı bulan ikiliyi canlandırıyorlar.